Netwerken is niet het verzamelen van contacten.
Netwerken is het planten van relaties. Je bent wie je kent!

You Got This! – Faalangstreductie

Bij ‘You Got This’ gaan we aan de slag met de oorzaak van faalangst en leer je negatieve gedachten om te zetten in positieve waardoor het gevoel over het voorbereiden of maken van een toets verandert.

In deze training gaan we aan de slag met de oorzaak van de angst voor een toets, presentatie of examen. Vaak blijkt deze oorzaak te liggen in de gedachten die een student of leerling heeft over een van deze punten. Door middel van de training leert een leerling deze negatieve gedachten om te zetten in positieve waardoor het gevoel over het voorbereiden van een toets of het maken van de toets verandert. Dit resulteert vaak direct in minder zenuwen, minder black-outs en betere studie- en schoolresultaten.

Krijg meer zelfvertrouwen en versla je faalangst en examenvrees. You got this!


Thema’s:


Resultaat:

De deelnemers leren:

  1. het gevoel van faalangst te verminderen &
  2. beter met de druk om te gaan.

Sfeerimpressie:

EXAMEN- & TENTAMENSTRESS ??? De komst van de examen- of tentamentperiode gaat helaas voor sommige studenten gepaard met een gespannen gevoel, een steen in je maag, wakker liggen, faalangst, trillende handen, transpireren, hartkloppingen & soms zelfs een black-out. ??? Wat doe je als de examenstress erger wordt dan gezonde spanning? ??? Wij hebben een aantal programma's ontwikkeld waarmee studenten ontdekken hoe zij zich het best kunnen voorbereiden op hun examens, wat de juiste mindset is en waar zijn hun motivatie uit kunnen halen. ??? Wacht niet tot een week voor je examen of tentamen en maak de tips, tricks & mindset je eigen. ??? #SuccesvolStartenMetSchool #WeerbaarNaarSucces

A post shared by LoopbaanLounge.nl (@loopbaanlounge) on

Meer informatie:

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of bekijk onze agenda om te zien of er een open inschrijving editie bij jou in de buurt is.

Ontvang onze mail vol loopbaaninspiratie.