Je wordt toch wel in een hokje gestopt;
bepaal zelf welk hokje dat is

Winnen met LinkedIn

Leer tijdens de workshop ‘Winnen met LinkedIn’ hoe je meer uit LinkedIn kunt halen en hoe je het effectief kunt gebruiken bij het netwerken, profileren en solliciteren. Veel inzichten en actiepunten.

Leer tijdens de workshop ‘Winnen met LinkedIn’  van de Loopbaan Lounge hoe je LinkedIn effectief kunt gebruiken bij het netwerken, profileren en solliciteren.

LinkedIn biedt handige mogelijkheden om jouw persoonlijke arbeidsmarkt in kaart te brengen. Hoe zet je je netwerk in, hoe maak je een goed LinkedIn-profiel, wat is de kern van wat jij te bieden hebt, hoe breng je je kansen op de arbeidsmarkt in kaart?

Deze workshop biedt een stevige basis om te oriënteren, netwerken en solliciteren met behulp van LinkedIn. Hierbij leer je dat het erom gaat LinkedIn te gebruiken om jouw personal brand voor de juiste mensen zichtbaar te maken.


Reserveren
Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw evenement of seminar te bespreken.

Agenda
Bekijk de agenda om te zien wanneer er een open inschrijving-editie bij jou in de buurt is.

De Profielfotograaf

De workshop Winnen met LinkedIn is perfect uit te breiden met de diensten van De Profielfotograaf. De bezoekers van het event of deelnemers van de workshop kunnen direct een professionele foto gebruiken voor hun LinkedIn en of cv.

Loopbaanfestival Careerfest

 

Ontvang onze mail vol loopbaaninspiratie, tips en tools
* = verplicht veld