Word lid van onze Groeiboekenclub,
want samen lezen is samen groeien!

Vitaliteit

Vitaliteit staat steeds vaker bij bedrijven op de prioriteitenlijst. En terecht, vitale medewerkers zijn onder andere productiever, kostenbesparend en goed voor het imago.

Vitaliteit, een gezonde leefstijl betekent een duurzame organisatie

 Vitaliteit staat steeds vaker bij bedrijven op de prioriteitenlijst. En terecht, vitale medewerkers zijn onder andere productiever, kostenbesparend en goed voor het imago. Gezond eten, lichaam en geest ontspannen, voldoende bewegen: hoe pas je dit allemaal toe in je al drukke werkschema?

Tijdens de workshop Vitaliteit maak je kennis met de drie kerndimensies: energie, motivatie en veerkracht. Je zult merken dat je zelf eigenlijk al veel kunt doen om lekker in je vel te zitten. De workshop is erg leuk om als team te volgen. Met elkaar gaan jullie op zoek naar een gezonde levensstijl en ieders persoonlijke vitaliteit. Daar heeft uiteindelijk iedereen op de werkvloer baat bij. Gelukkige, gezonde en tevreden medewerkers is voor iedere organisatie prioriteit.

De workshop Vitaliteit wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

 

Resultaten

De workshop Vitaliteit is een ideale tool om de vitaliteit binnen de organisatie of binnen je team te vergroten. Deelnemers voelen zich beter en zitten goed in hun vel. Ze hebben meer energie, zijn gemotiveerder en gefocust. We bespreken de voordelen van vitaliteit en onderzoeken hoe de deelnemers hun vitaliteit kunnen vergroten. We geven advies en praktische handvatten om de duurzame inzetbaarheid te vergroten. Gezonde mensen zijn blije mensen.

Ontvang onze mail vol loopbaaninspiratie, tips en tools
* = verplicht veld