Werk als platform voor geluk.

Loopbaan Yoga

Door middel van een fysieke activiteit, ademhalingsoefeningen en meditaties gaan wij diverse loopbaanvragen onderzoeken en ervaringen delen met elkaar.

Voor organisaties, werkzoekenden en iedereen die daar tussenzit bieden wij Loopbaan YOGA aan. Een wetenschappelijk bewezen aanpak om effectiever met stress en druk op het werk te leren omgaan. Loopbaan Yoga opent de weg naar meer vitaliteit, focus en creativiteit in (de aanloop naar) werk. 

loopbaan-yoga-project014-1

Veel mensen vinden het ontzettend moeilijk om te dromen en hun belemmerende overtuigingen los te laten. Beiden zijn belangrijk om erachter te komen wat je drijfveren zijn. Vaak is in de periode van solliciteren ook een grotere behoefte aan ontspanning, zelfreflectie en rust.

Het kan echt moeilijk zijn om -tussen de hectiek van de afdeling of vele sollicitaties of afwijzingen- positief, open en gemotiveerd te blijven en ook nog eens te dromen over je ideale loopbaan. Toch liggen hier de sleutels en aanwijzingen die je helpen om de juiste volgende loopbaanstap te zetten.

De sessie Loopbaan Yoga zijn een combinatie van coach– en loopbaanopdrachten vanuit de rust die je vindt door yoga-oefeningen te doen. De opdrachten sluiten aan bij de thema’s en verwachting van de groep. Het wordt dus interactief, in contact met elkaar én jezelf naar binnen richten.

Resultaten

Uit onderzoek blijkt dat deelnemers die Loopbaan Yoga beoefenen:

  • efficiënter en effectiever werken
  • minder stress ervaren en flexibeler zijn
  • zich beter kunnen concentreren
  • meer inzicht in eigen patronen hebben
  • aandachtiger zijn, meer focus hebben en creatiever zijn
  • gemakkelijker communiceren en samenwerken

 

Wanneer mogen een matje voor jou en/of je collega’s reserveren?

loopbaan-yoga-project014-7

Ontvang onze mail vol loopbaaninspiratie, tips en tools
* = verplicht veld