Werk als platform voor geluk.

Out of the Boks: Creatief denken

Hoe maak je het doorbreken van aannames en routines nu onderdeel van je dagelijkse werk? Tijdens de workshop ontdek je hoe je jezelf wakker kunt schudden om zo tot frisse nieuwe inzichten te komen.

DOORBREEK VASTGEROESTE DENKBEELDEN EN KOM TOT INNOVATIEVE IDEEËN EN OPLOSSINGEN

Ons brein is geneigd om in vaste patronen en beelden te denken. Als je altijd vanuit vaste patronen denkt, zul je nooit iets nieuws verzinnen.

De arbeidsmarkt om ons heen verandert snel, daarom is een flexibelere instelling waarbij je zaken op nieuwe manieren bekijkt onmisbaar. Deze flexibiliteit krijg je door regelmatig iets nieuws te doen en verwachtingspatronen te doorbreken.

Maar hoe maak je het doorbreken van aannames en routines nu onderdeel van je dagelijkse werk? Om je dit te leren organiseert Loopbaan Lounge de workshops ‘Creatief denken en schrijven’ en ‘Creatief Solliciteren’ . Tijdens de workshops ontdek je hoe je jezelf wakker kunt schudden om zo tot frisse nieuwe inzichten te komen. Je krijgt praktische tips en ontdekt dat je veel innovatiever bent dan je denkt.

Na een inspiratiesessie waarin wij diverse voorbeelden de revue laten passeren gaan wij in kleinere groepjes concrete ideeën uitwisselen om jouw eigen creativiteit te (her)ontdekken, talent en ervaring op opvallende wijze te presenteren aan potentiële opdrachtgevers.

Laat je verrassen en ervaar hoe leuk het is om buiten de lijntjes te kleuren (en schrijven).

OPEN INSCHRIJVING

Bekijk onze agenda om te zien wanneer er een open inschrijving-editie bij jou in de buurt is.

eBOOK Creatief in Carrière

Creativiteit blijkt een belangrijke bijdrage te leveren aan het gevoel onder werknemers betekenisvol werk uit te voeren. Het reduceert stress, stimuleert het probleemoplossend vermogen, innovatie en groei. Wil jij weten hoe je creativiteit in kunt zetten in je carrière? Download dan het gratis e-book. Download

 

Ontvang onze mail vol loopbaaninspiratie, tips en tools
* = verplicht veld