Wat nou als het wél lukt?

Workshops & Careertalks

Zoek je een interactieve, inspirerende en vernieuwende workshop of careertalk voor je organisatie, (loopbaan)evenement, werknemers of studenten? Bekijk dan hier het overzicht van onze workshops, trainingen en careertalks.

Haal alles uit jezelf, word de beste versie van jezelf, ontdek je talent, ontwikkel je sollicitatieskills en leer hoe je je netwerk kunt uitbreiden.

Dress Impress Success

Tijdens een sollicitatie krijgt je maar één kans om een verpletterende eerste indruk te maken. Tijdens de workshop ‘Dress, Impress, Success’ leer je hoe je dat doet!

Creatief denken

Hoe maak je het doorbreken van aannames en routines nu onderdeel van je dagelijkse werk? Tijdens de workshop ontdek je hoe je jezelf wakker kunt schudden om zo tot frisse nieuwe inzichten te komen.

Want daten is als solliciteren – Careertalk

Daten en solliciteren lijken enorm veel op elkaar.  In deze humoristische careertalk geeft Michel Jansen 10 aansprekende voorbeelden om dit te bewijzen. En nee, het gaat niet over de inkoppers "J

Droombaan of Brood op de plank

Deze workshop helpt je om vooral realistisch je mogelijkheden onder de loep te nemen: moet je bewegen of lekker blijven zitten waar je zit? Voor die nieuwe baan gaan of je huidige baan leuker maken?

Solliciteren en profileren voor introverten

Tijdens de workshop 'Solliciteren en profileren voor introverten' leer je hoe je met behulp van je introverte eigenschappen een ijzersterke indruk kunt maken.

Winnen met LinkedIn

Leer tijdens de workshop 'Winnen met LinkedIn' hoe je meer uit LinkedIn kunt halen en hoe je het effectief kunt gebruiken bij het netwerken, profileren en solliciteren. Veel inzichten en actiepunten.

Je cv is je visitekaartje

Leer tijdens de workshop 'Je CV is je visitekaartje' hoe je een professioneel CV opstelt wat jou in één oogopslag geschikt maakt voor jouw droombaan.

Goaldigger: doelen stellen, plannen en organiseren

De training 'Goaldigger: doelen stellen, plannen en organiseren' is gericht op het stellen van duidelijk geformuleerde doelen en het maken van een gestructureerde korte- of langetermijnplanning.

You Got This! – Faalangstreductie

Bij 'You Got This' gaan we aan de slag met de oorzaak van faalangst en leer je negatieve gedachten om te zetten in positieve waardoor het gevoel over het voorbereiden of maken van een toets verandert.

Onderhandelen als een baas

Tijdens de workshop ‘Onderhandelen als een baas’ ontwikkel je vaardigheden om te onderhandelen op je werk, thuis en op school. Je leert goed omgaan met de belangen van de ander en die van jezelf.

Arbeidsethos: werkplezier is een werkwoord

Werk als platform voor geluk. Duurzaam inzetbare werknemers zijn hun gehele arbeidsleven gezond, gemotiveerd, competent en productief. Maar hoe krijg je dit voor elkaar?

Zakelijk Flirten

Zakelijk flirten helpt je bij het voor elkaar krijgen van je zaken. Je zet de ander centraal en probeert de ander positief te stemmen zodat hij bereid is om zaken te doen met je. Zakendoen is gunnen.

Loopbaan Yoga

Door middel van een fysieke activiteit, ademhalingsoefeningen en meditaties gaan wij diverse loopbaanvragen onderzoeken en ervaringen delen met elkaar.

Guerrilla Solliciteren

​’Met een lach, hard praktisch, creatief, doelgericht en lekker concreet.’ Zo wordt de workshop ‘Guerrilla Solliciteren’ omschreven door deelnemers en klanten.

Feedforward: toekomstgerichte feedbacktraining

Feedback is terugkijken, maar bij Feedforward leer je je te richten op gewenst en positief gedrag in de toekomst.

Ontdek je talent

Je talent is je meest kostbare bezit. De workshop 'Ontdek je Talent' moedigt je aan om je eigen talent te leren kennen en het met plezier in te zetten.

Netwerken: Je bent wie je kent

Tijdens de workshop 'Netwerken: Je bent wie je kent' leer je op een leuke, inspirerende en laagdrempelige wijze hoe je duurzame win-win relaties opbouwt en gaan wij in op jouw netwerkdoel.

Videosolliciteren: Vlog to the Job

Steeds meer organisaties staan positief tegenover videosollicitaties. Maar hoe maak jijzelf een goede videosollicitatie? Tijdens de workshop 'Vlog to the Job' leer je hoe je een goede sollicitatievide
Ontvang onze mail vol loopbaaninspiratie.