Wij laten dromers doen en doeners dromen

Webinars, trainingen en careertalks

Zoek je een interactieve, inspirerende en vernieuwende workshop of careertalk voor je organisatie, (loopbaan)evenement, werknemers of studenten? Bekijk dan hier het overzicht van onze workshops, trainingen en careertalks.

Haal alles uit jezelf, word de beste versie van jezelf, ontdek je talent, ontwikkel je sollicitatieskills en leer hoe je je netwerk kunt uitbreiden.

De kracht van falen

Falen levert alleen iets op als je ervan leert. Wil je weten hoe je dit aanpakt? Volg dan de training ‘De kracht van falen’.

Lichaamstaal, een krachtig communicatiemiddel

Lichaamstaal is belangrijker dan veel mensen beseffen. Het is een cruciaal onderdeel van onze communicatie. Hoe kom je over op een ander? Wat wil je uitstralen? Hoe zet je je woorden kracht bij?

Zakelijk Tekenen: visueel communiceren

In de zakelijk tekenen training leer je effectiever te communiceren met beelden.

Breinvriendelijk (thuis)werken

Als werk en privé kriskras door elkaar lopen, gaat het brein primair reageren en krijg je stress. Hoe houd je werk en privé in balans?

Vitaliteit

Vitaliteit staat steeds vaker bij bedrijven op de prioriteitenlijst. En terecht, vitale medewerkers zijn onder andere productiever, kostenbesparend en goed voor het imago.

Toekomstproof: trends op de sollicitatiemarkt

Tijdens de inspiratiesessie "Toekomstproof: Trends op de sollicitatiemarkt" bespreken wij de ontwikkelingen en trends die bepalend zijn hoe de arbeidsmarkt zich gaat vormen en hoe jij hier als profes

Succes!

Iedereen wilt succesvol zijn, maar wat betekent ‘succesvol zijn’ voor…

Out of the Boks: Creatief denken

Hoe maak je het doorbreken van aannames en routines nu onderdeel van je dagelijkse werk? Tijdens de workshop ontdek je hoe je jezelf wakker kunt schudden om zo tot frisse nieuwe inzichten te komen.

Want daten is als solliciteren – Careertalk

Daten en solliciteren lijken enorm veel op elkaar.  In deze humoristische careertalk geeft Michel Jansen 10 aansprekende voorbeelden om dit te bewijzen. En nee, het gaat niet over de inkoppers "J

Stage: Moetje of Mogelijkheid?

Een stage is een goede manier om het werkveld te verkennen, theorie in de praktijk te brengen en inzicht te krijgen in je eigen kwaliteiten en tekortkomingen. Ook voor bedrijven zijn stages ontzettend

Droombaan of Brood op de plank

Deze workshop helpt je om vooral realistisch je mogelijkheden onder de loep te nemen: moet je bewegen of lekker blijven zitten waar je zit? Voor die nieuwe baan gaan of je huidige baan leuker maken?

Solliciteren en profileren voor introverten

Tijdens de workshop 'Solliciteren en profileren voor introverten' leer je hoe je met behulp van je introverte eigenschappen een ijzersterke indruk kunt maken.

Klimrek of Ladder?

Tijdens de workshop en inspiratiesessie ‘Klimrek of ladder’ word je gestimuleerd om na te denken over je huidige positie op de arbeidsmarkt. Blijf je zitten of ga je bewegen?

Winnen met LinkedIn

Leer tijdens de workshop 'Winnen met LinkedIn' hoe je meer uit LinkedIn kunt halen en hoe je het effectief kunt gebruiken bij het netwerken, profileren en solliciteren. Veel inzichten en actiepunten.

Je cv is je visitekaartje

Leer tijdens de workshop 'Je CV is je visitekaartje' hoe je een professioneel CV opstelt wat jou in één oogopslag geschikt maakt voor jouw droombaan.

Goaldigger: doelen stellen, plannen en behalen

De training 'Goaldigger: doelen stellen, plannen en organiseren' is gericht op het stellen van duidelijk geformuleerde doelen en het maken van een gestructureerde korte- of langetermijnplanning.

Pitchen en presenteren

Tijdens de interactieve workshop 'Pitch Jezelf' bouwen we stap voor stap aan jouw pitch. Deze workshop is lekker praktisch en bestaat uit: Overtuigend presenteren, Creativiteit, Pitchen en Feedback.

Onderhandelen als een baas

Tijdens de workshop ‘Onderhandelen als een baas’ ontwikkel je vaardigheden om te onderhandelen op je werk, thuis en op school. Je leert goed omgaan met de belangen van de ander en die van jezelf.

Zakelijk Flirten

Zakelijk flirten helpt je bij het voor elkaar krijgen van je zaken. Je zet de ander centraal en probeert de ander positief te stemmen zodat hij bereid is om zaken te doen met je. Zakendoen is gunnen.

Loopbaan Yoga

Door middel van een fysieke activiteit, ademhalingsoefeningen en meditaties gaan wij diverse loopbaanvragen onderzoeken en ervaringen delen met elkaar.

Guerrilla Solliciteren

​’Met een lach, hard praktisch, creatief, doelgericht en lekker concreet.’ Zo wordt de workshop ‘Guerrilla Solliciteren’ omschreven door deelnemers en klanten.

Ontdek je talent

Je talent is je meest kostbare bezit. De workshop 'Ontdek je Talent' moedigt je aan om je eigen talent te leren kennen en het met plezier in te zetten.

Netwerken: Je bent wie je kent

Tijdens de workshop 'Netwerken: Je bent wie je kent' leer je op een leuke, inspirerende en laagdrempelige wijze hoe je duurzame win-win relaties opbouwt en gaan wij in op jouw netwerkdoel.

Videosolliciteren: Vlog to the Job

Steeds meer organisaties staan positief tegenover videosollicitaties. Maar hoe maak jijzelf een goede videosollicitatie? Tijdens de workshop 'Vlog to the Job' leer je hoe je een goede sollicitatievide
Ontvang onze mail vol loopbaaninspiratie, tips en tools
* = verplicht veld