Duurzame inzetbaarheid bij Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).

Written by Michel Jansen 17 oktober 2018

Yes, ik mag het eindelijk wereldkundig maken: de Loopbaan Lounge is gekozen als één van de trainingspartners ‘Duurzame Inzetbaarheid’ van de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven SBB.

SBB erkent en adviseert 230.000 leerbedrijven waar studenten terechtkunnen voor een stage of leerbaan. Daarnaast spreken onderwijs en bedrijfsleven binnen SBB af wat een student moet weten en kunnen als hij zijn diploma heeft behaald. Met 600 medewerkers ondernemen ze deze en andere activiteiten – op kantoor in Zoetermeer of in de regio.

SBB wil een aantrekkelijke werkgever zijn en een werkklimaat bieden waarin iedere medewerker optimaal kan presteren. Een gezonde werkomgeving, inspirerend leiderschap, goede arbeidsvoorwaarden en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling zijn daarbij belangrijke thema’s.

We starten in november met het verzorgen van een trainingsprogramma tijdens de ‘Week van de Loopbaan’.

We hebben er zin in en gaan voor 100% loopbaaninspiratie!

 

Michel Jansen

Dames en heren!Ik mag het eindelijk wereldkundig maken: de Loopbaan Lounge is gekozen als één van de trainingspartners…

Posted by Loopbaan Lounge on Wednesday, October 17, 2018

 

Ook samenwerken? Neem contact met ons op via https://lnkd.in/dHMiJiw


Over Michel Jansen

Trainingscoördinator met een enorme passie voor Talent Recruitment, het ontwikkelen van leerconcepten, het verspreiden van de Guerrilla Solliciteren-mindset, chocoladekoekjes en groene drankjes. Geeft trouwens vaker een highfive dan een handdruk.

michel@project014.com | http://www.project014.com