Aan loopbaaninspiratie geen gebrek

Onze visie

Wij geloven in werk als belangrijk platform voor geluk en dat leren best leuk mag zijn. Daarom werken wij graag met bedrijven, onderwijsinstellingen en op (loopbaan)evenementen

Wij geloven in werk als belangrijk platform voor geluk en dat leren best leuk mag zijn.

Wil je een leuke zakelijke workshop of incompany training boeken voor je team, studenten of projectgroep? LoopbaanLounge.nl is hét platform voor loopbaaninspiratie, te boeken in heel Nederland. Workshops om de groepsdynamica positief te vergroten en teams te versterken, waardoor de gezamenlijke creativiteit vergroot wordt en mensen beter samenwerken. Stap uit je comfort-zone met toegepaste opdrachten, zakelijke groepsspellen en plezierige workshop-activiteiten.


Dagelijks houden onze trainers zich bezig met het belang van spelen, teambuilding en lachen binnen bedrijven en onderwijsinstellingen. Omdat wij denken dat speelsheid veel kan brengen voor de cultuur van elke organisatie. Met verschillende workshops en trainingen gericht op plezier en ‘zakelijk spelen’ zorgt Loopbaan Lounge voor een positievere workflow en verbinding bij collega’s, studenten en groepen. Een serieus uitje mag namelijk ook heel leuk zijn!

Onze workshops zijn elke dag te boeken, op elke locatie in heel Nederland (en op verzoek zelfs daarbuiten)!

Bekijk ons workshop aanbod en denk er aan… Lachen en spelen maakt je werk een stuk leuker!


Ons aanbod:Samenwerken

Wil jij ontdekken wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Stuur ons een bericht via het contactformulier of neem direct contact op met onze trainingscoördinator Michel Jansen via michel@loopbaanlounge.nl of 06-43102538 (mobiel), 010-8220761 (kantoor).


Wij werken voor een grote diversiteit aan klanten, zowel overheid, onderwijs en grootzakelijk als MKB en non-profit.


Onze uitgangpunten

► Onze trainingen hebben een speels karakter met een zakelijk insteek
► Professioneel team staat voor jullie klaar!
► De workshops duren circa 2 uur dus makkelijk in een programma te passen
► Wij denken graag mee bij het op maat maken van een programma.

NVDA Congres

Ons team aan trainers

  • Ons team aan trainers is erg divers en ervaren.
  • Wij hebben gewerkt voor hele kleine en hele grote groepen, van MKB tot multinationals, op ROCs en universiteiten, in Nederland en internationaal.
  • Elke trainer heeft zijn of haar eigen kennis en specialiteiten. 
Ontvang onze mail vol loopbaaninspiratie, tips en tools
* = verplicht veld