eBook: 100 manieren om creatiever te worden in je carrière (gratis download)

Written by Michel Jansen 4 september 2017

Meer creativiteit in je carrière | eBookserie

Creativiteit op de werkvloer is onmisbaar, concluderen Steelcase en Microsoft na een onderzoek onder meer dan 500 Amerikaanse en Canadese bedrijven. Het zorgt voor meer werkplezier, innovatie en productiviteit. Hiernaast het reduceert stress, stimuleert het probleemoplossend vermogen en groei bij bedrijven. “Is creatiever kunnen kijken naar zaken een gave of toch een aan te leren vaardigheid?” Wij geloven dat iedereen creatief is. De éne uit het wat duidelijker dan de ander, maar het creativiteitsvuurtje zit in ieder persoon. Het wordt alleen anders aangewakkerd.

Downloadlink voor het e-book Creatief in Carriere

Daarom is de Loopbaan Lounge gestart met het programma Creatief in Carrière. Naast de inspiratiesessies organiseren wij workshops die je helpen je om met een frisse blik naar je werk te kijken. Je leert in kleine stappen je dagelijkse werk te innoveren en vooral jouw creatief denkvermogen en learning agility te trainen.

eBookserie

Wij hebben 100 creatieve activiteiten verzameld. In dit eerste eBook krijg je er alvast 10 zodat je vandaag nog kunt starten met het verhogen van productiviteit in je werk. In de aankomende periode ontvang je de andere 90 tips. Investeer ongeveer 10 minuten per dag om één van deze creatieve activiteiten in je dag te implementeren. Sta jezelf toe om jezelf af en toe in het proces te verliezen zonder te focussen op het resultaat. Ontdek dan wat een beetje creativiteit met je dag doet. (Download)

Geniet van het proces,

 

Michel
Trainingscoördinator Loopbaan Lounge

 

PS: Creativiteit vraagt ook om inspiratie. Deel jouw creativiteit met de #CreatiefInCarriere (instagram of Twitter) of bezoek één van onze Creatief in Carriere-avonden. Bekijk onze agenda om te zien wanneer er een open inschrijving editie bij jou in de buurt is.

Downloadlink voor het e-book Creatief in Carriere


Over Michel Jansen

Trainingscoördinator met een enorme passie voor Talent Recruitment, het ontwikkelen van leerconcepten, het verspreiden van de Guerrilla Solliciteren-mindset, chocoladekoekjes en groene drankjes. Geeft trouwens vaker een highfive dan een handdruk.

michel@project014.com | http://www.project014.com