Zeg wat je doet en doe wat je zegt

Schoolday: Leren-Leren | Carrièredagen Delfshaven

28/02/2018 @ 11:30 – 17:00 –

De Schoolday is onderdeel van De Carrièredagen Delfshaven en staat in het teken van Leren-Leren. Er zijn workshops over bijvoorbeeld Faalangstreductie en scriptie schrijven.

Woensdag 28 februari 2018
Schoolday – ‘Leren mag best leuk zijn’

‘Leren-Leren’
Ontdek je beste leerstijl en bereid je examens nog efficiënter voor. Iedereen heeft een voorkeur voor een bepaalde manier van leren, een eigen leerstijl. Tijdens de workshop Leren-Leren ontdek je in 90 minuten hoe je sneller en beter kunt leren met je eigen talenten en ontdek je verschillende leerstijlen.
Tijd: 12.30u – 14.00u

‘Het Studieblok’ – Houd je hoofd bij het leren
Kom studeren in Het Studieblok. De ruimte waar je écht in stilte en zonder afleiding kunt studeren met anderen in een lokaal. De studieblokken worden afgewisseld met pauzes van 15 minuten. Hierdoor kom je snel in een goede studieritme.
Tijd: 11.30u – 14.30u
Voor deze sessie is er een beperkt aantal plekken beschikbaar. Reserveren kan via http://bit.ly/HetStudieblok of onderstaande formulier.

Training ‘You Got This: Faalangstreductie’
Tijdens ‘You Got This’ gaan we aan de slag met de oorzaak van faalangst en leer je negatieve gedachten om te zetten in positieve waardoor het gevoel over het voorbereiden of maken van een toets verandert.
Tijd: 14.30u -.16.30u

Voor deze training zijn er slechts 15 plekken beschikbaar. Reserveren kan via http://bit.ly/You–Got–This of onderstaande formulier.

Inspiratiesessie: ‘Slimmer je scriptie schrijven’.
Veel studenten ervaren het schrijven van hun scriptie als een enorm struikelblok. Ze doen er te lang over en krijgen daardoor te maken met allerlei vervelende gevolgen. Hier gaan wij iets aan doen!
Ben jij student en kun jij wel wat extra tips, begeleiding en inspiratie gebruiken zodat jij weer vol goede moed aan de slag kunt gaan? Bezoek dan de inspiratiesessie ‘Slimmer je scriptie schrijven’
Tijd: 15.00u – 16.30u

Carrièredagen Delfshaven

De Schoolday is onderdeel van De Carrièredagen Delfshaven. De Carrièredagen Delfshaven is hét driedaagse evenement voor studenten, starters en werkzoekenden uit Rotterdam en omgeving die zich willen oriënteren op de toekomst, hun netwerk willen uitbreiden en hun sollicitatieskills willen verbeteren.

Dagthema’s

Iedere dag staat heeft een ander thema. Dag 1 is de Schoolday en staat in het teken van Leren-Leren. Tijdens dag 2 laten we je kennismaken met de vele (zakelijke) mogelijkheden van social media. Dankzij de sollicitatietrainingen en talkshow is de laatste dag perfect om je carrière een boost te geven.

Bekijk de programma’s van dag 2 en dag 3.

** LET OP
Dit event is gericht op werkzoekenden, studenten en starters. Loopbaanprofessionals (trainers, coaches en adviseurs) kunnen een afspraak maken om op een ander tijdstip kennis te maken.

Datum/Tijd
Date(s) - 28/02/2018
11:30 - 17:00


Locatie
Bibliotheek Delfshaven

Kaart wordt geladen...


Categorieën


Ontvang onze mail vol loopbaaninspiratie.