De norm? Die is er om te breken, toch?

MBO Bedrijvendag 010

13/03/2018 @ 08:30 – 17:00 –

De MBO Bedrijvendag 010 is een geweldige kans voor studenten, docenten en bedrijven om te (leren) netwerken met elkaar. Een leerrijke dag met bedrijfsbezoeken, inspirerende masterclasses en praktische trainingen.

Op 13 maart 2018 vindt de MBO Bedrijvendag 010 plaats. Op deze dag bezoeken ongeveer 800 studenten van Albeda en Zadkine hun stagebedrijven voor een netwerkgesprek. Voorafgaand hieraan volgen deze studenten netwerklessen, waarin zij onder andere het netwerkgesprek zullen voorbereiden.

De studenten zullen in tweetallen op bezoek gaan bij Rotterdamse bedrijven en organisaties om hen te bedanken voor de samenwerking en voor hun inzet voor Rotterdamse mbo-jongeren.

Ook tijdens de MBO Bedrijvendag 010 zelf krijgen de leerlingen een inspirerende gastles en/of workshop. Aan Loopbaan Lounge is gevraagd diverse trainingsprogramma’s samen te stellen voor de MBO Bedrijvendag 010.
Zo verzorgen wij naast de masterclasses ‘Pitch Jezelf‘, ‘Guerrilla Solliciteren‘ en ‘Videosolliciteren: Vlog to the Job‘ ook een aantal workshops ‘Netwerken: Je bent wie je kent‘, ‘Solliciteren en profileren voor introverten‘ en ‘Solliciteren met Social Media’ bij Zadkine en Albeda.

Na de lunch trekken ze met een presentje, eigen visitekaartjes (vraag erom!) én de MBO Bedrijvendag 010-app op zak de stad in om de bedrijven te bezoeken.

 

Het wordt een leerrijke dag met bedrijfsbezoeken, inspirerende masterclasses en praktische trainingen.

Mocht je vragen hebben over één van onze trainingen, neem dan contact met ons op.
Een workshop voor je klas reserveren kan hier.

 

MBO Bedrijvendag 010 is een project van Albeda en Zadkine; powered by Gemeente Rotterdam.

Datum/Tijd
Date(s) - 13/03/2018
08:30 - 17:00


Locatie
Albeda

Kaart wordt geladen...


Categorieën


Ontvang onze mail vol loopbaaninspiratie.