Je wordt toch wel in een hokje gestopt;
bepaal zelf welk hokje dat is

LoopbaanLAB: Creatief solliciteren

22/06/2018 @ 13:00 – 15:00 –

Het LoopbaanLAB is het centrum voor loopbaaninspiratie, persoonlijke ontwikkeling, experimenten en loopbaanbegeleiding.

Het LoopbaanLAB is het centrum voor loopbaaninspiratie, persoonlijke ontwikkeling, experimenten en loopbaanbegeleiding. Iedere editie staat in het teken van een ander thema. Van creativiteit tot persoonlijk leiderschap en van Solliciteren voor introverten tot Videosolliciteren. 22 juni 2018 Creatief solliciteren

LoopbaanLAB: Creatief Solliciteren 22 juni 2018

Ons brein is geneigd om in vaste patronen en beelden te denken. Als je altijd vanuit vaste patronen denkt, zul je nooit iets nieuws verzinnen. Tijdens de workshops ontdek je hoe je jezelf wakker kunt schudden om zo tot frisse nieuwe inzichten te komen. De arbeidsmarkt om ons heen verandert snel, daarom is een flexibelere instelling waarbij je zaken op nieuwe manieren bekijkt onmisbaar. Deze flexibiliteit krijg je door regelmatig iets nieuws te doen en verwachtingspatronen te doorbreken. Maar hoe maak je het doorbreken van aannames en routines nu onderdeel van je dagelijkse werk? Tijdens de workshops ontdek je hoe je jezelf wakker kunt schudden om zo tot frisse nieuwe inzichten te komen. Je krijgt praktische tips en ontdekt dat je veel innovatiever bent dan je denkt. Na een inspiratiesessie waarin wij diverse voorbeelden de revue laten passeren gaan wij in kleinere groepjes concrete ideeën uitwisselen om jouw talent en ervaring op opvallende wijze te presenteren aan potentiële opdrachtgevers.

Tickets LABsessie Creatief Solliciteren

Datum: 22 juni 2018 Creatief solliciteren
Tijden: 13:00u – 15:30u
Locatie: LoopbaanLAB Rotterdam   
Gezien het exclusieve karakter van De LoopbaanLAB wordt het adres na aanmelding bekendgemaakt aan de deelnemers.

Privacy en gebruik van uw gegevens

Loopbaan Lounge verwerkt de door u verstrekte inschrijf- en persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

    • om contact met u te kunnen opnemen over de workshop en/of sessie
    • om u zonodig extra informatie te sturen over de workshop en/of sessie
    • om de ontvangst van eventuele betalingen te controleren
    • om te voldoen aan wettelijke verplichtingen

Loopbaan Lounge neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten, die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Loopbaan Lounge) tussen zit. Loopbaan Lounge zal uw persoonsgegevens niet verkopen, noch verhuren, verdelen of anderszins commercieel ter beschikking stellen aan derden, zonder uw voorafgaande toestemming.

Datum/Tijd
Date(s) - 22/06/2018
13:00 - 15:00Categorieën


Ontvang onze mail vol loopbaaninspiratie.