De norm? Die is er om te breken, toch?

Loopbaan Yoga, De Droombaandichter – Loopbaan Lounge (Max. 20 deelnemers)

11/04/2017 @ 17:00 – 19:30 –

De Loopbaan Lounge is jouw platform voor praktische loopbaaninspiratie, powershops en het uitbreiden van je netwerk. Iedere tweede dinsdag in Bibliotheek Rotterdam. Workshop v/d maand: Loopbaan Yoga

De Loopbaan Lounge is jouw platform voor praktische loopbaaninspiratie, powershops en het uitbreiden van je netwerk. Iedere tweede dinsdag in Bibliotheek Rotterdam.

fbbanner-loopbaanlounge-april2017-loopbaanyoga 

LOOPBAAN YOGA
Tijdens deze editie van Loopbaan Lounge maken wij dankzij Irani Otten kennis met ‘Loopbaan Yoga’.
We gaan door middel van een fysieke activiteit, ademhalingsoefeningen en meditaties loopbaanvragen onderzoeken en ervaringen delen met elkaar.

Irani: “De laatste tien jaar werk ik als zelfstandig loopbaanadviseur en in mijn praktijk zie ik vooral veel mensen die door reorganisatie en ziekte op zoek zijn naar nieuw werk. Dat werk kan in het verlengde liggen van wat je deed of een totaal nieuw hoofdstuk zijn in je loopbaan carrière.

Wat mij opviel is dat veel mensen het ontzettend moeilijk vinden om te dromen en hun belemmerende overtuigingen los te laten. Beiden zijn belangrijk om erachter te komen wat je drijfveren zijn. Vaak is in de periode van werk moeten zoeken ook een grotere behoefte aan ontspanning en rust. En begrijp mij goed, ik weet heel goed dat het echt moeilijk is om -tussen alle honderden brieven en evenveel afwijzingen- positief, open en gemotiveerd te blijven en ook nog eens te dromen over je ideale loopbaan. Toch liggen er sleutels en aanwijzingen die je helpen om de juiste volgende loopbaanstap te zetten.

De workshop is een combinatie van coach– en loopbaanopdrachten vanuit de rust die je vindt door yoga-oefeningen te doen. De opdrachten sluiten aan bij de thema’s en verwachting van de groep. Het wordt dus interactief, in contact met elkaar én jezelf naar binnen richten.”

loopbaan-yoga-project014-4

Datum: dinsdag 11 april 2017
Tijd: 17.00uur – 19.30uur
Locatie: Bibliotheek Rotterdam, Hoogstraat 110 (nabij De Markthal / Station Blaak)
Vragen: info@LoopbaanLounge.nl
Laat je Facebookvrienden weten dat je komt of nodig hen uit!


LET OP:
Voor deze speciale editie hebben wij plek voor maximaal 20 deelnemers. Vooraf aanmelden is dus ontzettend handig om jouw plek te reserveren.


LOOPBAANPROFESSIONALS

De Loopbaan Lounge is gratis voor jongeren, studenten & (her)starters.
Ben jij (studie) loopbaanprofessional,- coach of trainer? En wil je de Loopbaan Lounge bezoeken? Stuur dan een e-mail naar info@project014.com

Datum/Tijd
Date(s) - 11/04/2017
17:00 - 19:30


Locatie
Bibliotheek Rotterdam

Kaart wordt geladen...


Categorieën


Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Ontvang onze mail vol loopbaaninspiratie, tips en tools
* = verplicht veld