Ontdek hoe verrassend
onze (online) trainingen zijn!

Leer Guerrilla Solliciteren op de Nederlandse Carrièredagen

24/11/2018 @ 15:30 – 16:30 –

De Nederlandse Carrièredagen is het grootste carrière-evenement van Nederland met de beste werkgevers. Maak kennis met een groot aantal topwerkgevers en volg één van de vele carrièregerichte en vakinhoudelijke workshops zoals ‘Guerrilla Solliciteren met Michel Jansen.’

De Nederlandse Carrièredagen is het grootste carrière-evenement van Nederland met de beste werkgevers. Maak kennis met een groot aantal topwerkgevers en volg één van de vele carrièregerichte en vakinhoudelijke workshops!

Workshop Guerrilla Solliciteren

De arbeidsmarkt kan een jungle zijn. En als je in jouw jungle wilt opvallen, dan moet je als sollicitant een sterk en onderscheidend profiel hebben.

Tijdens de workshop ‘Guerrilla Solliciteren’ leer je op een nieuwe manier naar jouw arbeidsmarkt te kijken. Je maakt op inspirerende en interactieve wijze kennis met andere sollicitatiestrategieën en ontdekt hoe je jezelf op een stoere, doelgerichte en authentieke manier kan presenteren.

Michel Jansen is spreker en trainingscoördinator bij Loopbaan Lounge en gelooft in werk als belangrijk platform voor geluk en dat leren best leuk mag zijn. Hij geeft op een creatieve manier en vol humor praktische tips en motiveert anderen om op een andere wijze naar de arbeidsmarkt te kijken. Kansen herkennen en grijpen. Niet alleen de theorieën van Donald Trump en Einstein, maar ook Bert, Ernie en 2Pac passeren tijdens deze workshop de revue. Owja… Hij neemt ook een hoop cadeautjes voor je carrière mee.

Inschrijven

Schrijf je nu alvast in voor De Nederlandse Carrièredagen op vrijdag 23 en/of zaterdag 24 november.

 

Aftermovie De Nederlandse Carrièredagen 2017

Blijf op de hoogte van de laatste updates en volg ons op InstagramTwitter en Facebook.

Exposanten

Onder andere waren de onderstaande organisaties aanwezig met een stand en/of (workshop)spreker op de beursvloer van De Nederlandse Carrièredagen 2017:

Werken bij KPN Consulting Werken bij ING Werken bij Sogeti
Werken bij Rabobank Werken bij Rijksoverheid Werken bij Salesforce
Werken bij Capgemini Werken bij Unilever Werken bij Nestlé
Werken bij Ministerie van Defensie Werken bij Stork Werken bij Deloitte

Datum/Tijd
Date(s) - 24/11/2018
15:30 - 16:30


Locatie
Werkspoorkathedraal

Kaart wordt geladen...


Categorieën


Ontvang onze mail vol loopbaaninspiratie.