Van ‘Zakelijk flirten’ tot ‘Zakelijk tekenen’.
We bieden het hier allemaal!

Guerrilla Solliciteren op De Nationale Carrièrebeurs (RAI Amsterdam)

06/04/2018 @ 10:30 – 11:30 –

Tijdens De Nationale Carrièrebeurs krijg je tips, voorbeelden en advies om creatief, doelgericht en authentiek te solliciteren.

De Nationale Carrièrebeurs is het grootste carrière-evenement van Nederland met de beste werkgevers. Maak kennis met een groot aantal topwerkgevers en volg een van de vele carrièregerichte en vakinhoudelijke workshops.

De arbeidsmarkt kan een jungle zijn. Jouw jungle. De veranderde arbeidsmarkt vraagt om een andere sollicitatiestrategie.

Wil je opvallen, dan moet je als sollicitant een sterk en onderscheidend profiel hebben. Tijdens de workshop ‘Guerrilla Solliciteren’ leer je om op een nieuwe manier naar jouw arbeidsmarkt te kijken en jezelf op een stoere, doeltreffende, maar authentieke manier te presenteren. Want… het is jouw jungle!

Workshop 'Guerrilla Solliciteren' tijdens Nationale Carrièrebeurs 2016

Workshop ‘Guerrilla Solliciteren’ tijdens Nationale Carrièrebeurs 2016

In deze workshop gaan we op inspirerende en interactieve wijze kennis met andere sollicitatiestrategieën. Je leert om op een nieuwe manier naar je arbeidsmarkt te kijken en jezelf op een stoere, doelgerichte en authentieke manier te presenteren.
Solliciteren met ballen.

Michel Jansen

Trainingscoördinator, recruiter en ontwikkelaar leerconcepten – LoopbaanLounge.nl

Michel Jansen is spreker en trainingscoördinator bij Loopbaan Lounge en gelooft in werk als belangrijk platform voor geluk en dat leren best leuk mag zijn. Zijn trainingen worden omschreven als interactief, vernieuwend en met veel humor.

Michel spreekt tijdens

Zie ook

 

Datum/Tijd
Date(s) - 06/04/2018
10:30 - 11:30


Locatie
RAI Amsterdam

Kaart wordt geladen...


Categorieën


Ontvang onze mail vol loopbaaninspiratie.


    [recaptcha size:normal]