Leren mag best leuk zijn!

Diverse inspiratiesessies tijdens de Week van de werkstress

12/11/2018 – 15/11/2018 @ Hele dag –

Tijdens de Week van de Werkstress zetten wij bij diverse organisaties werkplezier centraal met creatieve workshops en inspiratiesessies over werken vanuit talent, werkplezier en loopbaanwaarden.

Van 12 tot en met 15 november wordt voor de vijfde keer de Week van de Werkstress georganiseerd. Dit jaar staat de week helemaal in het teken van preventie en werkplezier.

Volgens onderzoek van TNO kan door voldoende werkplezier voorkomen worden dat gezonde werkdruk omslaat in ongezonde werkstress. Tijdens de Week van de Werkstress zetten wij bij diverse organisaties werkplezier centraal met creatieve workshops en inspiratiesessies over werken vanuit talent, werkplezier en loopbaanwaarden.

AGENDA

✅ Maandag 12 november – Gasunie
Inspiratiesessie Ontdek je Talent

✅ Dinsdag 13 november – Hogeschool Rotterdam
Gastcollege Droombaan of brood op de plank?

✅ Woensdag 14 november – Project JIJ: Jouw Ideale Job
Workshop Verover Jouw Ideale Job

✅ Donderdag 15 november – Albeda College Rotterdam
Proeverij van loopbaanworkshops

OOK EEN INSPIRATIESESSIE BIJ JULLIE?

🤝 Wil jij ontdekken wat wij voor jouw organisatie of school kunnen betekenen? Stuur ons een bericht via het contactformulier op http://www.loopbaanlounge.nl/about#Contact of neem direct contact op met onze trainingscoördinator Michel Jansen via michel@loopbaanlounge.nl of 06-43102538 (mobiel) 010-8220761 (kantoor).

Datum/Tijd
Date(s) - 12/11/2018 - 15/11/2018
Hele dagCategorieën


Ontvang onze mail vol loopbaaninspiratie.