Aan loopbaaninspiratie geen gebrek

Carrièredagen Delfshaven

28/02/2018 – 02/03/2018 @ Hele dag –

Van 28 februari t/m 2 maart 2018 (voorjaarsvakantie) organiseren wij de Carrièredagen Delfshaven. De plek om jouw loopbaan een boost te geven. Met workshops, Q&A’s, topwerkgevers, careertalks en fun.

Van 28 februari t/m 2 maart 2018 (in de voorjaarsvakantie) organiseert Loopbaan Lounge.nl de Carrièredagen Delfshaven. De plek om jouw loopbaan een boost te geven.

De Carrièredagen Delfshaven is hét driedaagse evenement voor studenten, starters en werkzoekenden uit Rotterdam en omgeving die zich willen oriënteren op de toekomst, hun netwerk willen uitbreiden en hun sollicitatieskills willen verbeteren.

Dagthema’s

Iedere dag heeft een ander thema. Dag 1 is de Schoolday en staat in het teken van Leren-Leren. Tijdens dag 2 laten we je kennismaken met de vele (zakelijke) mogelijkheden van social media. Dankzij de sollicitatietrainingen en talkshow is de laatste dag perfect om je carrière een boost te geven.

Woensdag 28 februari 2018
Schoolday – ‘Leren mag best leuk zijn’

‘Leren-Leren’
Ontdek je beste leerstijl en bereid je examens nog efficiënter voor. Iedereen heeft een voorkeur voor een bepaalde manier van leren, een eigen leerstijl. Tijdens de workshop Leren-Leren ontdek je in 90 minuten hoe je sneller en beter kunt leren met je eigen talenten en ontdek je verschillende leerstijlen.
Tijd: 12.30u – 14.00u

‘Het Studieblok’ – Houd je hoofd bij het leren
Kom studeren in Het Studieblok. De ruimte waar je écht in stilte en zonder afleiding kunt studeren met anderen in een lokaal. De studieblokken worden afgewisseld met pauzes van 15 minuten. Hierdoor kom je snel in een goede studieritme.
Tijd: 11.30u -.14.30u
Reserveren http://bit.ly/HetStudieblok

Training ‘You Got This: Faalangstreductie’
Tijdens ‘You Got This’ gaan we aan de slag met de oorzaak van faalangst en leer je negatieve gedachten om te zetten in positieve waardoor het gevoel over het voorbereiden of maken van een toets verandert.
Tijd: 14.30u -.16.30u

Reserveren http://bit.ly/You–Got–This

Inspiratiesessie: ‘Slimmer je scriptie schrijven’.
Veel studenten ervaren het schrijven van hun scriptie als een enorm struikelblok. Ze doen er te lang over en krijgen daardoor te maken met allerlei vervelende gevolgen. Hier gaan wij iets aan doen!
Ben jij student en kun jij wel wat extra tips, begeleiding en inspiratie gebruiken zodat jij weer vol goede moed aan de slag kunt gaan? Bezoek dan de inspiratiesessie ‘Slimmer je scriptie schrijven’
Tijd: 15.00u – 16.30u

Donderdag 1 maart 2018
Social Media Day

 

De Profielfotograaf
Breng een bezoek aan de Social Media Day Delfshaven en maak hier een gratis professionele profielfoto voor je LinkedIn of cv bij De Profielfotograaf. De profielfoto’s worden voor aanvang van de workshops gemaakt, zodat je deze tijdens of na de workshop direct kunt toevoegen aan je LinkedInprofiel of cv.
Ronde 1: 12.00u – 12.30u
Ronde 2: 13.30u – 14.00u

‘Winnen met Linkedin’ –
Leer tijdens de workshop ‘Winnen met LinkedIn’ hoe je LinkedIn effectief kunt gebruiken bij het netwerken, profileren en solliciteren. LinkedIn biedt handige mogelijkheden om jouw persoonlijke arbeidsmarkt in kaart te brengen. Hoe zet je je netwerk in, hoe maak je een goed LinkedIn-profiel, wat is de kern van wat jij te bieden hebt, hoe breng je je kansen op de arbeidsmarkt in kaart?

Deze workshop biedt een stevige basis om te oriënteren, netwerken en solliciteren met behulp van LinkedIn. Hierbij leer je dat het erom gaat LinkedIn te gebruiken om jouw personal brand voor de juiste mensen zichtbaar te maken.
Tijd: 12.30u – 13.30u Deel 1. (Beginners) 
Reserveren http://bit.ly/WinMetLi1
Tijd: 14.00u – 15.30u Deel 2. (Gevorderden)
Reserveren http://bit.ly/WinMetLi2

Careertalk: Instagram is my Business
Wil jij ontdekken of jij ook een online business kunt starten? Kom dan naar de live Q&A met een online influencer.
Tijd: 16.00u – 17.00u

Vrijdag 2 maart 2018
Careerday – Boost je sollicitatie

 

Solliciteren en profileren voor introverten
Tijdens de workshop ‘Solliciteren en profileren voor introverten’ leer je hoe je met behulp van je introverte eigenschappen een ijzersterke indruk kunt maken.
Tijd: 12.30u – 13.30u
Reserveren http://bit.ly/Introverten

Workshop ‘Zakelijk Flirten’
Zakelijk flirten helpt je bij het voor elkaar krijgen van je zaken. Je zet de ander centraal en probeert de ander positief te stemmen zodat hij bereid is om zaken te doen met je. Zakendoen is gunnen.
Tijd: 12.30u – 13.30u

Workshop: ‘Creatief denken en schrijven’
Hoe maak je het doorbreken van aannames en routines nu onderdeel van je dagelijkse werk? Tijdens de workshop ontdek je hoe je jezelf wakker kunt schudden om zo tot frisse nieuwe inzichten te komen.
Tijd: 13.45u – 14.45u

Talkshow: ‘Vraag het de Recruiter’
Een talkshow, maar dan nét even anders.

Tijdens veel sollicitatietrainingen wordt er over recruiters gesproken. Niet zo vaak mét.
‘Vraag het de recruiter’ is een talkshow met een panel van diverse recruiters
– die je voorzien van inside-info
– aan wie jij al je loopbaanvragen kunt stellen,
– met wie je kunt sparren over stellingen,
– waarbij jij de meningen over de vele adviezen kunt peilen en
– met wie je kunt netwerken.

Bereid dus goede vragen voor, leg hen het vuur aan de schenen, maar neem vooral genoeg visitekaartjes mee.
Tijd: 15.00u – 16.00u

 

Voordracht: De Droombaandichter
Poëtische afsluiter van de week.

Mis vooral De Droombaandichter niet.
Met drankje na afloop: pak je kans om te netwerken!
Tijd: 16.00 – 16.10 uur

Facebook:

Zet jezelf op ‘aanwezig’ om je Facebookvrienden te laten weten dat je komt.
https://www.facebook.com/events/177577409643969

 

** LET OP
Dit event is gericht op werkzoekenden, studenten en starters. Loopbaanprofessionals (trainers, coaches en adviseurs) kunnen een afspraak maken om op een ander tijdstip kennis te maken.

Datum/Tijd
Date(s) - 28/02/2018 - 02/03/2018
Hele dag


Locatie
Bibliotheek Delfshaven

Kaart wordt geladen...


Categorieën


Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Ontvang onze mail vol loopbaaninspiratie.