Wij helpen je graag bij het vinden van je passie én iemand die je ervoor betaalt

BlinkedUit – Netwerkevent voor studenten

01/12/2017 @ 11:00 – 17:00 –

BlinkedUit, hét netwerkevent waar je als student tot professional transformeert. Laat je inspireren en motiveren door succesvolle sprekers, professioneel op de foto zetten voor je LinkedIn profiel.

BLINK JIJ AL UIT?
BlinkedUit, hét netwerk event waar je als student tot professional transformeert. Laat je inspireren en motiveren door succesvolle sprekers, professioneel op de foto zetten voor je LinkedIn profiel en wie weet ook verassen met leuke prijzen. En oh, vergeet ook de wafels# niet!

Wat zijn wij trots dat we de volgende spreker mogen aankondigen: Michel Jansen van @loopbaanlounge! Hij laat je kennis maken met de fijne kneepjes van het guerrilla solliciteren.

A post shared by BlinkedUit (@blinkeduit) on

 

Programma:

Naast workshops en careertalks van diverse sprekers (Femke Kamps, Michel Jansen, Lizzy van Hijkoop en Chinouk Thijssen), vind je er ook een profielfotograaf en HEEL VEEL WAFELS.

Laat je lunchbox thuis en kom met lege maag! Wij verzekeren fluffy wafels met buitengewone toppings. #ilikewafflesbecausetheylooklikehashtags

A post shared by BlinkedUit (@blinkeduit) on

 

Stichting Jarige Job

BlinkedUit is georganiseerd door en voor studenten met als doel jou straks digitaal en in het werkveld uit te laten blinken. De opbrengst van dit event zal gaan naar Stichting Jarige Job; een geweldig initiatief dat verjaardagen van kinderen die leven onder de armoedegrens mogelijk maakt.

See you there!

Datum/Tijd
Date(s) - 01/12/2017
11:00 - 17:00


Locatie
Paviljoen Hogeschool Rotterdam

Kaart wordt geladen...


Categorieën


Ontvang onze mail vol loopbaaninspiratie.