Netwerken is niet het verzamelen van contacten.
Netwerken is het planten van relaties. Je bent wie je kent!

Training & Workshops

Haal alles uit jezelf en word de beste versie van jezelf. Ontwikkel je talent met een workshop, training of masterclass. Bekijk hier een overzicht van onze trainingen voor studenten, starters en (young) professionals.

Creatief denken

Hoe maak je het doorbreken van aannames en routines nu onderdeel van je dagelijkse werk? Tijdens de workshop ontdek je hoe je jezelf wakker kunt schudden om zo tot frisse nieuwe inzichten te komen.

Sales Skills

Tijdens Sales Skills maak je stapsgewijs kennis met alle facetten van het verkoopvak, waaronder het voorbereiden & voeren van verkoopgesprekken, telefonische acquisitie en natuurlijk: de sales mindset

Solliciteren en profileren voor introverten

Tijdens de workshop 'Solliciteren en profileren voor introverten' leer je hoe je met behulp van je introverte eigenschappen een ijzersterke indruk kunt maken.

Winnen met LinkedIn

Leer tijdens de workshop 'Winnen met LinkedIn' hoe je meer uit LinkedIn kunt halen en hoe je het effectief kunt gebruiken bij het netwerken, profileren en solliciteren. Veel inzichten en actiepunten.

Je cv is je visitekaartje

Leer tijdens de workshop 'Je CV is je visitekaartje' hoe je een professioneel CV opstelt wat jou in één oogopslag geschikt maakt voor jouw droombaan.

You Got This! – Faalangstreductie

Bij 'You Got This' gaan we aan de slag met de oorzaak van faalangst en leer je negatieve gedachten om te zetten in positieve waardoor het gevoel over het voorbereiden of maken van een toets verandert.

Pitch Jezelf

Tijdens de interactieve workshop 'Pitch Jezelf' bouwen we stap voor stap aan jouw pitch. Deze workshop is lekker praktisch en bestaat uit: Overtuigend presenteren, Creativiteit, Pitchen en Feedback.

Onderhandelen als een baas

Tijdens de workshop ‘Onderhandelen als een baas’ ontwikkel je vaardigheden om te onderhandelen op je werk, thuis en op school. Je leert goed omgaan met de belangen van de ander en die van jezelf.

Arbeidsethos: werkplezier is een werkwoord

Werk als platform voor geluk. Duurzaam inzetbare werknemers zijn hun gehele arbeidsleven gezond, gemotiveerd, competent en productief. Maar hoe krijg je dit voor elkaar?

Trainingen: Persoonlijke Effectiviteit & Leiderschap

De persoonlijke effectiviteit trainingen van Loopbaan Lounge helpen je bij het verbeteren van je persoonlijk functioneren. Je talenten komen tot bloei en je leert hoe je echt van betekenis kunt zijn.

Zakelijk Flirten

Zakelijk flirten helpt je bij het voor elkaar krijgen van je zaken. Je zet de ander centraal en probeert de ander positief te stemmen zodat hij bereid is om zaken te doen met je. Zakendoen is gunnen.

Loopbaan Yoga

Door middel van een fysieke activiteit, ademhalingsoefeningen en meditaties gaan wij diverse loopbaanvragen onderzoeken en ervaringen delen met elkaar.

Guerrilla Solliciteren

​’Met een lach, hard praktisch, creatief, doelgericht en lekker concreet.’ Zo wordt de workshop ‘Guerrilla Solliciteren’ omschreven door deelnemers en klanten.

Feedforward: toekomstgerichte feedbacktraining

Feedback is terugkijken, maar bij Feedforward leer je je te richten op gewenst en positief gedrag in de toekomst.

Ontdek je talent

Je talent is je meest kostbare bezit. De workshop 'Ontdek je Talent' moedigt je aan om je eigen talent te leren kennen en het met plezier in te zetten.

Netwerken: Je bent wie je kent

Tijdens de workshop 'Netwerken: Je bent wie je kent' leer je op een leuke, inspirerende en laagdrempelige wijze hoe je duurzame win-win relaties opbouwt en gaan wij in op jouw netwerkdoel.
Ontvang onze mail vol loopbaaninspiratie.